Διακρίσεις

Η σελίδα είναι υπό κατασκευή......

Στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, απονεμήθηκε το Χρυσό Βραβείο 2018 στην κατηγορία Έργων & Πρωτοβουλιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Έργα Τεχνολογικών Υποδομών, των καθιερωμένων στην ελληνική αγορά πληροφορικής IMPACT BITE Awards.

Στην τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκατοντάδων στελεχών της αγοράς Πληροφορικής-Επικοινωνιών και της ακαδημαϊκής κοινότητας, τηv Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής Υποδομών Πληροφορικής & Επικοινωνιών.

Impact bite GOLD

egov4

ict4

witsa11

Στα Στελέχη της Γ.Γ.Π.Σ. απονεμήθηκε η κορυφαία διάκριση e-GOVERNMENT AWARDS 2018 για τον επιτυχή σχεδιασμό, υλοποίηση, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και λειτουργία των Υποδομών και Υπηρεσιών Υπολογιστικού Νέφους (Government Cloud), από την Επιστημονική Επιτροπή της διοργάνωσης.

Διάκριση για την Γ.Γ.Π.Σ. στα "Αριστεία για την ψηφιακή Ελλάδα" Greek ICT Awards 2007, για την υλοποίηση της λειτουργικής ενσωμάτωσης των υποδομών πληροφορικής και επικοινωνιών της Ολυμπιάδας της Αθήνας, στις υποδομές των εφοριών της χώρας και της κεντρικής υποδομής επεξεργασίας στοιχείων.
 

Η Γ.Γ.Π.Σ. διακρίθηκε για το Διεθνές Βραβείο Αριστείας Δημοσίου Τομέα των WITSA Global IT Excellence Awards 2006.

 Ο WITSA (World Information Technology and Services Alliance), είναι ο κορυφαίος Σύνδεσμος Τεχνολογίας και Υπηρεσιών Πληροφορικής διεθνώς.