govERP
Σε εξέλιξη οι έλεγχοι αποδοχής από χρήστες του govERP – Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση για την Κατάρτιση Προϋπολογισμού στους πιλοτικούς φορείς |
|---|
Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση στην λειτουργική περιοχή της Κατάρτισης Προϋπολογισμού στους κύριους χρήστες πιλοτικών φορέων οι οποίοι θα εκτελέσουν τους ελέγχους Αποδοχής Χρηστών.
Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 52 χρήστες από τους πιλοτικούς φορείς της Κεντρικής Διοίκησης και της Γενικής Κυβέρνησης, και συγκεκριμένα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠΕΘΟΟ), το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), καθώς και από εποπτευόμενους φορείς τους. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΓΓΠΣΨΔ), στις αρχές Οκτωβρίου.
Τα UATs ξεκίνησαν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκαν στα τέλη Νοεμβρίου, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην προετοιμασία του υποέργου για την Κατάρτιση Προϋπολογισμού.

