Δήμος Χίου

Κλείστε ψηφιακό ραντεβού για να εξυπηρετηθείτε με φυσική παρουσία, με τηλεδιάσκεψη ή με τηλεφωνική εξυπηρέτηση, για συγκεκριμένες διαδικασίες,  από αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Χίου.

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

1.    Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών

Εξυπηρέτηση με τηλεδιάσκεψη για την παροχή πληροφόρησης:

 • Από την εργασιακή σύμβουλο για προκηρύξεις, θέματα βιογραφικών και υποθέσεων που αφορούν την Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ),

 • Από την επισκέπτρια υγείας για θέματα πρόληψης υγείας (ενημέρωση για παραπομπή σε ιατρούς, νοσοκομεία και κέντρα υγείας και εμβολιασμού).

 

2.    Κέντρο Κοινότητας

 • Εξυπηρέτηση με φυσική επίσκεψη για την υποβολή αίτησης για επιδόματα του ΟΠΕΚΑ (ΕΕΕ, επίδομα ενοικίου, αναπηρικά επίδομα, ανασφάλιστοι υπερήλικες, επιδόματα γέννησης). 

 • Παρέχεται επιπλέον εξυπηρέτηση μέσω τηλεδιάσκεψης ή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, για πληροφόρηση σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή αίτησης ένταξης στους δικαιούχους επιδομάτων ΟΠΕΚΑ.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ, δείτε εδώ.

 

3.    Τμήμα Περιουσίας

Εξυπηρέτηση με τηλεδιάσκεψη ή με φυσική παρουσία, για θέματα που αφορούν στη διενέργεια δημοπρασιών και την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας του Δήμου εν γένει. Παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα υποβολής αίτησης για βεβαιώσεις μισθωμάτων από τα δημοτικά ακίνητα του Δήμου Χίου.

 

4.    Επιδόματα ΟΠΕΚΑ 

Εξυπηρέτηση με φυσική επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας, για επιδόματα του ΟΠΕΚΑ (ΕΕΕ, επίδομα ενοικίου, αναπηρικά επίδομα, ανασφάλιστοι υπερήλικες, επιδόματα γέννησης).

 

5.    Τμήμα Βρεφονηπιακών Σταθμών

Ραντεβού με φυσική παρουσία για την εγγραφή παιδιών στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Χίου. Στο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου ανήκουν οι εξής παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί:

 • Δημοτικός βρεφονηπιακός Σταθμός επί της οδού Καλουτά

 • Δημοτικός βρεφονηπιακός Σταθμός επί της οδού Φλοίσκου

 • Δημοτικός βρεφονηπιακός Σταθμός «Παιδικά Όνειρα» επί της περιοχής Βαρβασίου

 • Δημοτικός βρεφονηπιακός Σταθμός Ομηρούπολης

 • Δημοτικός βρεφονηπιακός Σταθμός Καλλιμασιάς

 • Δημοτικός βρεφονηπιακός Σταθμός Καμποχώρων

 • Δημοτικός βρεφονηπιακός Σταθμός Καρδαμύλων

Κατεβάστε τα δικαιολογητικά και τα απαραίτητα έντυπα για την αίτησή σας εδώ

 

6.    Τμήμα Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ.

Ραντεβού με φυσική παρουσία για την εγγραφή παιδιών σε δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Δήμου Χίου με voucher, μέσω του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης».

Κατεβάστε τα δικαιολογητικά και τα απαραίτητα έντυπα για την αίτησή σας εδώ